2017. április 15., szombat

header Nemanja Matic dokazuje rozhodujúce pre Chelsea vo Sportingu Lisabon

José Mourinho zamieril na trávniku v záverečnom hvizde, pochodujúce ostro do polovice svojich oponentov ponúknuť ruku k športovým brankára, Rui Patrício, keď sa vliekol od bránkovej-ústa trávenie porážku. Gesto oznámil niektoré z príbehu o Chelsea úplnej dominanciu, keď vydal prvý riadne vyhlásenie o zámere na skupiny, ktorú teraz vedie. Deliaca ryha môže byť tesné, ale toto bolo niečo ako jedno-bránkovej výprask.Napriek tomu podozrenie zostalo to bol tiež manažér sa snaží odvrátiť pozornosť.

Jeho strana by mala bežať až kriket skóre v Lisabone proti mladistvým ešte strašne naivný súpera, ale namiesto toho bol spochybnený márnivosti a nútený znášať podivný záchvev strachu v čase zastavenia na konci. Od druhej minúty až 92., to bol sprievod Chelsea šancí odmietol ich jedinou odmenou sú zaistené vynikajúce Nemanja Matic, bývalého tímu Benfica, od jedného z viacerých nevhodných príležitostiach oni vytvorili. Keby vedúci bol istejší v tej druhej polovici potom orgány mohli byť v dôchodku, aby si oddýchla pred Arsenalu návštevy v Premier League.Práve takáto výsada bola zamietnutá Mourinho a jeho zamestnanci.

Diego Costa, ktorého podozrievavý skok sa rýchlo stáva obťažnou témou kampane, bol nútený hrať cez celú súťaž. To isté platí aj pre Cesc Fàbregas s obrannou návštevou, aj keď dlho netrpezlivo, zanechávalo na okraji až do posledného.

"Mali sme toľko šancí ho zabiť, ale to bola len jedna z tých nocí Kde to neprinieslo do poriadku, "ponúkol John Terry, ktorý mal prinajmenšom čistý list na os lavy, keď dokončil storočie vystúpení Ligy majstrov. Rui Patrício naozaj vynikal, ako to navrhol Mourinho, keď sa mu podarilo posunúť pred zábery z Costa do Mohameda Salah, Oscar Andre Schürrle.Ale úprava bola znepokojujúco malátny. Lepšie strany než Sporting by namontované predĺžený tlak ako súťaž vliekol sa Deliaca ryha stále napäté. Namiesto toho, Nani a náhradné Fredy Montero blysol neskoré pokusy široká a Chelsea unikol. Facebook Twitter Pinterest

K dispozícii bude nevyhnutne noci, ako je táto v priebehu kampane, prípady, keď nadbytok šancí sú vytvorené len pre radar dopredu bolo prekrútiť-závan, keď je potrebná pokoj.


Možno, že návštevníci zostali dizzied pomocou Lazar pera svietilo z tribúny do niekoľkých očí svojich hráčov v priebehu večera.Možno, že boli trochu zhodený roz chádzajú agresívnu povahu niektorých riešení hostiteľov, pretože hľadali urobiť dojem z ich vlastné. Zatiaľ Sporting by napriek tomu boli odoslané skôr, a pravdepodobne dlho pred prestávkou. Bayern Mníchov vyhral 5-0 pri poslednom Alvalade predstavil rozhodujuca v Lige majstrov správne, pred piatimi rokmi. Opakovanie by neboli výstredné.

Sporting manažér Marco Silva, hovoril o spokojnosť druhej polovici displeja svojho tímu, ale bude aj naďalej do dôchodku spálená od toho, čo bolo v podstate ponižujúce skúsenosť.Tam bolo zející diery v boku svojej otrhané zadnej línii od úvodných výmen, zející vzdialenosť medzi stredovými polovíc, Mauricio a nadobudnuté Sarr, stačí mať Fàbregas a Oscar - hráči vždy snaží niť jemná priechodná loptou - slintanie chvíľu William Carvalho bojoval so svojimi ložiskami v spodnej časti domovskej strede poľa. On bol nakoniec žltú kartu za zvrhnúť Eden Hazard, jediné prekvapen ie bytia bol schopný lokalizovať belgického aby dostatočný kontakt. Celá zadná voj sa cítil trochu zmätene, nehoda už len čaká na.

Počas 100 sekúnd po štarte, Oscar vykĺzol Costa jasné test tesnosti tohto stehenného svalu len Rui Patrício vykúzliť prvý zo svojich zachytenie.Schürrle mala byť zapísaná prvú polovicu hetrik. Bol odmietnutý 12krát proti Boltonu minulú stredu v Capital One Cup. Pridajte štyri tu minul a v určitej fáze, nešťastia, musí byť diskontovať ako poľahčujúcu okolnosť pre jeho nedostatok koristi. On odišiel pred hodinou trochu zmätené tým všetkým.

Víťazom World Cup bol najviac zavinenej pri riadení Hazard má pull-back míňa vzdialenejšie pošty v polovici obdobia s cieľom na jeho milosrdenstvo a Rui Patrício odstúpil koncesie.Že sa cítil menej nákladné, keď Andre Carrillo podlahou Hazard opäť a Fàbregas pripnutý svoj voľný kop čoskoro kým Sporting dawdled.

Mati c, provokoval k jeho spojenie s tými v hlavnom meste, bol neoznačený mimo vzdialenejšej žrdi, ale mal na lámanie chleba späť krku svaly oblúku hlavičku nad brankára a konečne výhru z olovnatého hostí.

pozitívny rotácie na to, čo nasledovalo, sa šancí odmietol na prelome ako Sporting zúfalo sa snažili zhromaždiť na dynamike ich vlastné, je to, že Chelsea bola pomerne pohodlne na chrbte a pokračovala vo vytváraní a sú schopné krájanie súpera na kúsky na pult

Ale ani to potrebuje riadny kontext :. Portugalci boli tak schátraný, že dokonca dodávané príležitosti útočiť voľný-kopy na hranici šestnástky hostí.Mauricio skončil ťahať nadol Costa v danom dobíjať Bet365-Bonus ihneď po registrácii ostrosti z jedného jednoduchého, hacknut vôľu s obrancom odchádzajúci zakrvavený a pomliaždené na nosidlách.

Sterner opozície by sa rozdelili tak ochotne. Vskutku , zatiaľ čo Arsenal mal vädnúcich znepokojujúco na Stamford Bridge poslednej sezóne vzdať 6-0, ale iste viac zatvrdil na nedeľňajšom návrate.

Toto bolo menej o Rui Patrício jeho hrdinstvo a ďalšie informácie o Chelsea nehospodárnosti. Utiekli nezranený pri tejto príležitosti hosťujúceho vyhrať ich založenia v hornej časti skupiny G, ale Mourinho bude požadovať nie sú tak neohrabaný pred bránu od tejto chvíle ďalej. Tento tím je schopný byť viac bezohľadný ako toto.

Bet365-Získaj bonus práve teraz

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése