2017. április 11., kedd

Kodi Bear vzrušuje Gérald Moss víťazstvom v Goodwood osláv Mile

Delight, úľava a ospravedlnenie všetci tlačili na pozíciu ako Clive Cox považovaný za svoje víťazstvo s Kodi Bear v skupine Two Oslava Mile tu v sobotu. Cox bol dlho presvedčený, že Kodi Bear stane šiestym Group Jeden víťaz z jeho tréningovej kariéry. Druhý pohľadný win Colt za menej ako tri týždne ho opúšťa krôčik od vrcholu.

Queen Elizabeth II Stakes na majstrov deň v Ascote v polovici októbra, jeden z mála pretekov v britskom kalendár s sedem postava dotácií, je teraz terčom Kodi medveďa, ktorého tri roky starý sezóna nezačala až do konca júna v dôsledku závažnej infekcie v nohe na jar.Solow, ktorí pôjdu do Ascot hľadá svoje deviate víťazstvo v rade, je určite začínať ako favorit 17. októbra, ale Kodi Bear zlepšuje tak rýchlo, že je teraz veľmi vierohodný 8-1 šance.

< p> Sobotňajší závod bol ďalšie užitočné poučenie pre Kodi medveď, ktorý urobil jeho pretekárske spredu vo väčšine z jeho predchádzajúcich siedmich štartov, ale bol vyriešený za obvyklého kardiostimulátora požiarnej loď Gerald Mosse, jeho džokej.

to bolo len Mosse druhá cesta do Veľkej Británie v tomto roku, prvý mať been jazdiť Kodi Bear k víťazstvu v prípade skupiny Three v Salisbury na začiatku tohto mesiaca.Jeho rekord v troch štartoch na Cox vyškolenými bežcov v roku 2015 zostáva dokonalý vo tri-out-of-tri.

Fire Ship smeroval k zábradlia tribún ako pole sa obrátil pre domáce, známu taktiku v Goodwoode na dažďom zmäkla zem a Moss nasledoval pred ovládnutie dvoch štádií von. Potom, čo Kodi Bear bol vpredu, pomaly rozšíril svoj náskok na dĺžku troch-aa-štv rť na linke, čo zaisťuje, že Moss bude potrebovať ďalšiu letenku v polovici októbra.

"Bol to zvláštny na Salisbury a on dnes potvrdil, "povedal Cox. "Je to pravdepodobne najhlbší dôvod mu to beh, ale je to kvalitný koňa.

" Je to skvelé, keď plán príde k sebe, pretože skôr na jar sme sa obávali.Potenciálne sme si vždy mysleli, že by mohol byť [najlepší kôň, ktorý sme mali]. Veľa koní nešťastne nedosiahne plný potenciál, ale naozaj ide správnym smerom a ja som tak spokojný.

"Myslím, že tam je charizma, keď ste s nimi všetci Čas, každý deň, je určitá kvalita, ktorú nemôžete vysvetliť.Tento chlapík mal to a on to dokázať. ", Líní'Solow robí dosť vyhrať Sussex Stakes v Glorious Goodwood Čítajte viac

Moss cítil zlepšenie v Kodi Bear od svojho víťazstva v Salisbury, a tiež to, Stávkové kancelárie Betclic že rozhodnutie o pokrok u stabilne cez Group rasy systému budú odmenení.


"Nechcem, aby si ľudia príliš nadšení príliš skoro, ale vyzerá, že je super kôň," povedal Moss. "Ukázal mi veľký obrat nohy, ale potrebuje byť trochu zrelšie vo svojej mysli.

" Bude krok až do špičkového závodu, ale to je najlepšie urobiť to ako Mr Cox robí ísť krok za krokom. Dnes sme sedeli za druhou a on sa začal učiť niečo, bol som veľmi potešený a on dopadol na čiaru veľmi dobre.Pôda bola trochu mäkký pre neho dnes myslím, ale stále mal motor.

"Pôjdem kamkoľvek so sebou. Tak dlho, ako môžem mať jazdu, budem šťastný. "

Kodi Bear bol znížený na 7-1 (od 14-1) Paddy Power pre kráľovná Elizabeth II Stakes, sa Victor Chandler len hlavné stávok firma stále ponúka double-postava cenu si na 10-1.Solow j e i peňazí obľúbený, s víťazom 2000 Guineas v Gleneagles - kto by bol pochybný štartér na mäkkom povrchu. - ďalší v zozname na 9-2

Twisler je 16-1 outsider of pole pre šesť bežec uvedené marca Stakes, sa ukázal ako jasný víťaz po trojcestné dueli s lídrami trhu Fun Mac a Vive Ma fille.

Jane Chapple-Hyam troch-ročný prijatý citáty pre Cesarewitch handicap je potom ale nepravdepodobné, aby rez a je viac pravdepodobné, bežec v írskom novembri handicap 25. októbra.

Betclic-Vyzdvihnúť bonus

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése