2017. április 11., kedd

Liam Smith podal šancu pristáť WBO svetla middleweight titulu

Liam Smith nemá času nazvyš, ako vyzerá, aby sa stala prvou zo štyroch Liverpool bratov pristáť verzii svetový titul v Manchestri v októbri

27-ročný. - druhým najmladším v rodine, ktorá zahŕňa aj Paula, Stephen a Callum - bol udelený šancu na Francúzov Michela Soro za svetla middleweight titulu WBO. Ale potom, čo Paul prišiel skrat v dvoch pokusoch vyrvať verziu super-middleweight titulu z Arthur Abrahama, že je rad na Štefana a Callum, aby zvýšili tlak.

Stephen Smith bude bojovať Devis Boschiero v konečnom eliminátorom pre strelou IBF super mušej titul na Liverpool Olympii 19. septembra.A Callum, už využívajú výhody svoje rozhodnutie otočiť profesionál ne potom, čo tesne nedarí dostať sa do Londýna 2012, čelí domáci prach-up s kolegom Liverpudlian Rocky Fielding.

Víťazstvo najmladší Smith, ktorý má už nazbieral pôsobivý rekord 17 rovnými vyhrá, zvýši svoj aktuálny stav NO2 s WBC pre trhliny v ich 12st názve

Liam Smith. - iba jeden z bratov ešte podporoval Frank Warren Queensberry Promotions, priznal, že má rád myšlienku na vrecovanie práv tým, že prinesie domov, že prvý titul. Povedal: "Ja budem môcť povedať, že som ako prvý.Pred časom som si myslel, že by som byť prvý, kto vyhral Lonsdale pás úplne, a to je šialený, ako časy sa menia.

"Aj nemusí byť prvý vyhrať Lonsdale pás, ale teraz som asi bude prvým majstrom sveta, takže je to vzrušujúca doba pre mňa aj moju rodinu. "

pokus názov Smithov budú tiež prísť s podnetom zvýšenej expozície, keď na hlavnej trojnásobný svetový titul relácii sa objaví zahŕňajúce tiež And y Lee prerobený záchvat s Billy Joe Saunders a prvý svetový titul obranu pre Terry Flanagan.A to príde čas, kedy budúcnosť rodiny dlhoročný boxu zástavník Paul Smith je otvorený k veľa dohadov.

Smith zdá byť stále menej pravdepodobné, že by znovu bojovať po svojom poslednom závodu v Kalifornii v júni, keď sa vošiel zle nadmernej hmotnosti na catchweight zúčtovanie s 12st No1 Andre Ward.

silno kritizované za to, že dosiahnutie dohodnutého limitu o priepastných 4.4lbs, Smith bolo odporučené, aby volania času na jeho kariére , Namiesto toho to vyzerá čím ďalej jasnejšie, že to bude jeden z jeho mladších bratov, ktorí vystúpia, aby pozemky rodiny, ktorá bojuje o prvý svetový titul, málokto by závidieť.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése