2017. április 13., csütörtök

Anglicka a Stuart Lancaster začína dlhý úloha upratovaní Svetový pohár neporiadok

dva zmätené a ospravedlňujúci muži na rebríčky a tabuľky v prievan starý stan, stáť naproti až k depresii anglického tlače. Každý vyčerpané. Vonku všetko ticho. Niekoľko hráčov sa prechádzal po celom areáli, dusenie. "Bude to sedieť s nami všetkými navždy," povedal Lancaster, linka bude pravdepodobne vybral v pondelkovej titulky "hráčov, trénerov a manažmentu." Jedna vec, ktorú nikto potrebovať Otázkou je, ako zlá je tréner cíti. To bolo napísané priamo cez tvár.

Niekoľko míľ na východ, ďaleko v Londýne Svetový pohár sa váľa do svojej 17. deň. Austrálski hráči boli pravdepodobne v robí prácu pre obn ovu bazénu.Ich fanúšikovia, tí schopný vstať, že na počiatku bolo potkýnal po meste a snažil sa závitom ich cestu davom urobiť malý prehliadky.

Ritchie mal dosť rozumu, aby povedať, že ako hostiteľ národ, Anglicko majú povinnosť nenechať spad z vlastných zlých výkonov zatieni všetko ostatné, čo sa deje. "Neoddeliteľnou súčasťou sú hostitelia na turnaj", ho zavolal. "Táto akcia, hoci naša nepostupujú, je v dobrom mieste."

Tak to je. Súťaž je ešte len príde do varu, a anglickí fanúšikovia by si mali nájsť druhý tím podporiť.

Po pravde povedané, tím Anglicka a RFU bude pravdepodobne radi, že rozptýlenie.Bude to trvať dlho, aby upratať neporiadok, ktoré urobil, a teraz sú stále v šoku. "Musíme byť jasné, že to nie je čas na reflexívne reakciu," povedal Ritchie. "Nie je čas ponáhľať do vecí. Je to čas pokoja, racionálne úvahy o tom, čo sa môžeme učiť a ako sa môžeme pohnúť dopredu. Čo musíme urobiť pre zlepšenie? Budeme robiť len to, že v pokoji, zvážené a racionálnym spôsobom. "

Lancaster bude tiež potrebovať čas na premýšľanie. Stratil sa o vysvetlenie. Po stlačení tohto tlačidla sa jeho hovor stočil opäť na to, ako neskúsená jeho tím bol.


"Nakoniec, veľa to príde až na hráča zrenia, rozvoj a získanie viac skúseností.Vždy sme sa snažili vytvoriť tím z roku 2011, aby si to pripravený pre rok 2015, ale v konečnom dôsledku, že sa tak nestalo, "povedal. "Austrália mala 750 uzávery v ich štartovej tím a my sme museli 450. Môžeme prejsť prečo a wherefores o to, ale museli by sme sa vrátiť do roku 2011 a skutočnosť, že sme mali toľko iných hráčov nad 30 rokov v tomto tíme. "

Problém je, samozrejme, že bez ohľadu na to, čo sa stalo v < a href="http://stavky-clic.com/">Unibet-Viac informácií roku 2011, to bolo jeho úlohou je dostať tím pripravený na tento turnaj.Ak skúsenosť bola na prvom mieste, rozhodnutie upustiť dve pravidelné hráča Luther Burrell a Billy Twelvetrees, pre mužov, ktorí majú len z ich debutuje v mesiaci pred začatím turnaja, Henry Slade a Sam Burgess, stáva ešte baffling.The päť hlavnými dôvodmi, ktoré Anglicko opustili svoj vlastný svetový pohár čoskoro viac

Toto je len jeden z mnohých rozporov v anglickej myslenia. Ďalšie maličká by byť výber Nick Easter, ojednocených, obetného baránka, po Svetovom pohári v roku 2011 ako stelesnenie toho, čo šiel s kultúrou tímu zle potom, čo bol údajne začul hovoriť "to je £ 35,000 do záchodu" kedy bola Anglicka vyradení. Takže on bol vynechaný po dobu štyroch rokov.Len aby bol povolaný späť do tímu vlani vo februári, potom volal hore do družstva Svetového pohára ako neskoré vý mene, a nakoniec hodil do zápasu proti Austrálii s 20 minút hrať.

Veľká noc 37. keď hráč je, že vek, mali by ste dúfať, že tréner bude mať celkom jasnú predstavu o tom, či ho chce vo svojom tíme, alebo nie. Zdá sa, že Lancaster jednoducho nebol úplne istý.

Veľká noc je výber nič hojdačka. Ale jeho situácia sa zdá, znížiť k jadru veci, v tom, že zhrnul stret medzi naliehavú potrebu, aby si vybral tím, ktorý môže vyhrať budúci zápas, a anglická túžba prepracovať celý svoj ragbyový kultúru, vytvoriť stranu, ktorá možno sa darí aj v budúcnosti.Lancaster sa nikdy nepodarilo vyvážiť dva.

"Pozreli sme sa späť na rozhodovaní a proces výberu a ako sme pripravení na turnaji, na ceste do Denveru, všetky logistiky a plánovania a porovnávam, že do roku 2011 a vidím veľmi silnú štruktúru, ktorá bola uvedená na mieste, "povedal. "Vidím, že dobré hráča, ktorí boli dobre vyvinuté dobrým i trénermi v dobrom prostredí."

A potom, hneď v ďalšom dychom: "Stratili sme dva zápasy ale boli kľúčové hry a nakoniec, že ​​nech nás nadol. "bolo to, pripustil," čo budeme súdení a ja chápem, že "ale zároveň,to ostatné, myslím, že je v dobrom stave, osobne. '

Unibet stávkovanie live

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése