2017. április 12., szerda

Liverpool Adam Lallana pripúšťa potrebu väčšej súdržnosti

Adam Lallana uznal, že sa musí stať viac útočiaci hrozbou pre Liverpool a cíti, že je konečne pripravený dodať dôsledne, ktoré majú prekonať zranenia a strelil gól pútavý pre svoj tím v ich 1-1 Europa League nakreslíte Bordeaux vo štvrtok.

27-ročný sa snažil zapôsobiť na Liverpool, pretože ich zaradenie do Southamptonu 25m £ v júli 2014, so svojimi výkonmi na začiatku tejto kampane najmä robí trochu presviedčať že stálo za takýto poplatok.Ale potom, čo sa vrátil k Brendan Rodgers 'začínajúcich jedenástky hráčov pre ich cestu do južnej Francúzsku po dobu von s svalové napätie dolných končatín, Lallana žia ril a na žiadnom mieste viac ako v 65. minúte, kedy dal hostí - a iba zaistené jeho siedmy gól v Liverpool - s curling strelou do protiľahlom rohu sa obrátil a hral loptu skrz nohy Bordeaux stredovej zadnej Pablo.Brendan Rodgers dúfa, Daniel Sturridge návrat bude Liverpool Read zdvíhať viac

"i rozhodne je potrebné začať dodávať, že kvalita v poli dôslednejšie. To je to, čo chcem robiť. Pri 27 Chcem prevziať zodpovednosť a prispieť k tímu.Bol to ťažký začiatok pre mňa, ale ja som fit hneď pripravený prispieť. Tam je ešte dlhá cesta a tam je ešte veľa práce je potrebné urobiť. "

štvrtkové výsledok znamená, že Liverpool sa nepodarilo vyhrať niektorú zo svojich posledných štyroch zápasov, ale po back-to-back porážky by West Ham a Manchester United majú pred nedeľňajším Premier League návštevy Norwich City aspoň zastavil hnilobu.Dôvera by mala byť posilnená tým, že získal bod preč Ligue 1 opozíci i s strane obsahujúce tri tínedžeri v Joe Gomez, Jordon Ibe a Jordan Rossiter, s druhým, 18-ročný španielsky záložník Pedro Chirivella, prichádza na as prvá polovica nahradiť.

"bolo to veľmi mladý tím a s podobnými Jordan Rossiter a Pedro Chirivella v strede poľa, to bolo dôležité, že sme im pomohli, ako len to šlo, pokiaľ ide o radu a skúsenosti, "povedal Lallana. "Chceme, aby im pomohla stať sa najlepší hráči a ja myslel, že sú vynikajúce v rámci svojho európskeho debuts.Premier lige: 10 vecí, ktoré dávať pozor na tento víkend Celý článok

" Tie sú vždy spokojní s ďaleko bode Európa proti obtiažnych protivníkov, takže budeme pokračovať.Máme dôležitý zápas v nedeľu, naozaj veľký zápas, a to je dôležité, dodávame v tom. Musíme sa sústrediť na výrobu v tom, že teraz. "

Obranca Mamadou Sakho čerpala pozitíva z zápasu v Bordeaux, kde natočil svoj prvý štart v sezóne. "Videli sm e veľmi mladý a veľmi nádejný tím, Liverpool," povedal. "Myslím, že sme hrali dobre, hráči odpovedal očakávania. Pokiaľ ide o mňa, som vždy pripravený. Pracujem. Som vojak z Liverpoolu, tak to proste je. Keď som volal hrať, môžem sa spoľahnúť. "


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése